GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Nyheder

Sensorer, der bruges i Internet of Things (IoT) enhed
Slip tid: 2023-02-20 09:46:40  Hits: 48
Internet of Things har skabt mange smarte innovative applikationer, såsom smarte byer, smart landbrug, smarte fabrikker og så videre. Hvordan er de sammenkoblet? Nøglen er reel dataindsamling og analyse af data ved hjælp af forskellige typer sensorer. Det spiller en afgørende rolle i at fremstille Internet of Things -enheder. Sensorteknologi innoverer i et hurtigt tempo. Sensorer registrerer ekstern information og erstatter dem med signaler om, at mennesker og maskiner kan skelne.

-sensor -teknologi i Internet of Things gør det muligt at indsamle data inæsten enhver situation. For eksempel bruger vi sensorer inden for medicinsk, sygepleje, industri, logistik, transport, landbrug, forebyggelse af katastrofe, turisme, regional forretning og så videre. Med andre ord udvikler markedet stadig en række sensorer, da virkningen af ​​den rolle, de spiller i disse områder Kategorier: Temperatursensor, trykføler,nærhedssensor, accelerometer og gyrosensor, infrarød sensor, optisk sensor, gassensor, røgføler.

1. Temperatursensor

temperatur sensorer fornemmer og måler temperatur og konverterer den til elektriske signaler. De spiller en indflydelsesrig rolle i miljøet, landbrug og industri. For eksempel kan disse sensorer detektere jordtemperaturen, hvilket er gavnligt for afgrødeproduktion. Der er mange slags temperatursensorer, der bruger NTC -termistorer, resistenstemperaturdetektorer, RTD'er, termoelementer og temperaturforskelle. De er effektive, lette at installere og pålideligt lydhøre over for menneskelig aktivitet. RTD'er studerer forholdet mellem metal og temperatur, fordi en enheds modstand er proportional med temperaturen.

2. TryksensorIOT_news.jpg

3. Fremgangsmåde til sensoren

4. Accelerometer og gyroskopsensorer

5. Infrarød sensor

6. Optisk sensor

7. Gassensor

8. Røgsensor

Tidligere: Termistorens rolle

Næste: De vigtige elektroniske komponent...