GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Nyheder

Termistorens rolle
Slip tid: 2023-03-29 09:35:19  Hits: 35

1. Mål temperaturenas En temperaturmåling Termistorsensor er generelt enkel i struktur og lav i pris. Termistorer uden ydre beskyttelsesbelægning kan kun bruges på tørre steder; Forseglet termistor er ikke bange for fugt erosion og kan bruges i barske miljøer. Fordi resistensværdien af ​​termistorsensoren er stor, kan modstanden og kontaktmodstanden for dens forbindelsestråd ignoreres. Derfor kan termistorsensor anvendes til fjerntemperaturmåling af tusinder af meter, og målekredsløbet er for det meste bro.

2. Temperaturkompensationermistorsensoren kan kompensere fugtigheden fornogle komponenter i et bestemt temperaturområde. For eksempel vikles den bevægelige spole i målerhovedet af den bevægelige spole af kobbertråd. Når temperaturen stiger, øges modstanden, hvilket forårsager temperaturfejlen. Derfor i løkken af ​​den bevægelige spole kan termistoren mednegativ temperaturkoefficient tilsluttes parallelt med Mangano-copper -ledningen og derefter tilsluttet i serie med den kompenserede komponent for at udligne fejlen forårsaget af den interne temperaturændring .

3. Overophedningsbeskyttelseoverheat -beskyttelse er opdelt i direkte beskyttelse og indirekte beskyttelse. Ved små aktuelle lejligheder kan termistorsensoren være direkte forbundet med belastningen for at forhindre overophedning af skader for at beskytte enheden, til store aktuelle lejligheder, kan bruges til beskyttelse af relæer, transistorkredsløb osv. For eksempel er indlejret i statorviklingerne af en motor og forbundet i serie med et relæ. Når motoren er overbelastet, øges statorstrømmen, hvilket forårsager varme. Når temperaturen er større end mutationspunktet, kan strømmen i kredsløbet ændre sig fra et par tiendedele af en milliampere til et par titusinder af milliampere, så relæhandlingen for at opnå overophedningsbeskyttelse.

4. Måling af flydendeniveauwhen en bestemt opvarmningsstrøm påføres NTC -termistorsensoren, dens overfladetemperatur vil være højere end den omgivende lufttemperatur, og dens modstandsværdi er lille. Når væsken er højere end installationshøjden, fjerner væsken sin varme, så temperaturen falder og modstandsværdien stiger.


05.jpeg


Tidligere: No

Næste: Sensorer, der bruges i Internet o...