GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Nyheder

Termistorer i brandalarmer
Slip tid: 2023-05-16 16:28:15  Hits: 11
Der er mange slags brandalarmer, de mere almindelige er røgalarmer og varmealarmer. Naturligvis skal disse alarmer også bruges i henhold til brugsstedet og funktionen.

for eksempel, i et køkken med tung olieagtig røg, skal rygeværelset inde installeres på kontoret. Varmealarm, røgalarm.

 

at til stede, vi taler om temperaturalarmen i brandalarmen. Strømforsyningen af ​​temperaturalarmen leveres af en DC -strømforsyning. Udgangsspændingen på temperatursensoren kan simuleres af en DC -signalskilde. Temperaturområdet er 0 ℃

100 ℃. Når temperaturpunktetnår den indstillede temperatur, sender summeren et alarmsignal for at spille rollen som temperaturmålingsalarm. Med den stigende brug af husholdningsapparater og elektrisk udstyr øges hyppigheden af ​​elektriske brande også år for år.- 

therfore er detnødvendigt at installere en temperaturalarm for at opnå effektiv tidlig advarsel og overvågning. I Fire Remote Monitoring -systemet installeres temperaturalarmer i områder med høj Et faresignal, brandmænd kannøjagtigt bestemme placeringen af ​​faren i tid, udstede instruktioner og træffenøjagtige vurderinger.

-guangdong Xinshiheng har udviklet og produceret termistorer i 21 år, med stærkt automatiseret produktion, høj produktionskapacitet, høj stabilitet , god kvalitet og lav pris! 

Tidligere: Potentielle sikkerhedsfare ved op...

Næste: No