GUANGDONG XINSHIHENG TECHNOLOGY CO.,LTD

Nyheder

Potentielle sikkerhedsfare ved opladning afnyt energi elektrisk køretøj
Slip tid: 2023-05-12 13:49:18  Hits: 9

during opladningsprocessen fornye energi elektriske køretøjer på grund af den store opladningsstrøm, isærnårchargingstrømmen er stor, temperaturen påchargingpistol vil stige, og skallen tilchargingPistolen udvides på grund af varme, hvilket gør det vanskeligt at fjernecharging-pistolen frachargingsocket efter opladning. Der vil også være sikkerhedsfare. 

at til stede,chargingkanoner er udstyret med et temperaturdetektionssystem, og temperatursensoren spiller en megetimportantrolle.de egenskaber ved temperatursensoren bruges til at indstille temperaturværdien og derved kontrollere temperaturen påchargingpistolen. Temperaturføleren icharging-pistolenMonitorstemperaturen påchargingpistolstik og controllerkortet. Stiktemperaturfølernes skærmetemperaturstatus for stikket og stikkontakten iRealTime. Bundkortets temperaturføler overvåger-temperatur -formenaf hovedcontrolleren i reeltime.- 

, hvor ladningstemperaturennår den forudindstillede temperatur, temperaturstyringssystemet for

chargingpistol vilautomatisk begynde at begynde at Reducerchargingeffekt, og begræns temperaturstigningen. Hvis temperaturen fortsætter med at stige ognår den forudindstillede temperatur igen, afskærer temperaturkontrolsystemet automatisk strømmen og stoppercharging.efter temperaturen falder,chargingsystemetwill genstart.Dette kan effektivt effektivt Forhindre sikkerhedsfare, såsom spontan forbrænding eller stikkontakt på grund af høje temperaturer under opladning. 

guangdong xinshiheng har udviklet og produceret termistorer i 21

years, medhøjt automatiseret produktion, høj produktionskapacitet, høj stabilitet,goodkvalitet og en lav pris!


Tidligere: Arbejdsteori om NTC termistor/Hva...

Næste: Termistorer i brandalarmer